Alt Blir Bra


Alt Blir Bra

En bildebok om Coronapandemien

I denne boken har Ida Helen samlet malerier og tekster som sammenfatter året som har gått, preget av Coronapandemien som traff verden i slutten av 2019.

Boken er livlig illustrert med malerier i akvarell- og oljemaling i en barnlig og fargerik tone som viser oss verden ut ifra et barns perspektiv.

Alle tekster er korte og sammenfatter følelsen i bildene, tanker og funderinger som vi alle har gjort oss gjennom dette krevende og meget omveltende år. Men også et år fylt av håp og nye insikter, om samhold og dugnad, lys og troen på at alt blir bra!

Boken består av 34 sider med malerier og tekster av Ida Helen og er KUN trykket i 15 prøveeksemplarer. Alle bøker er numrert og signert og kan også fås med en personlig hilsen! En unik og flott gave til såvel ung som gammel.

Studio Werlemo
Alt Blir Bra

“12.mars 2020 stengte landet mitt døra. Døra inn til barnehager, skoler og mange arbeidsplasser. Alle planer vi hadde ble knust til pulver, og blåst bort. Plutselig ble det helt, helt stille, og Norge stoppet opp. Verden stoppet opp.”

Art by Ida Helen Werlemo
Lost in the woods
Studio Werlemo
Erna Solberg 12. Mars 2020
Art by Ida Helen Werlemo
Love Trumps Hate
Studio Werlemo
Bengt Høie og meter’n
Art by Ida Helen Werlemo
Blue peace
Art by Ida Helen Werlemo
Vaccine
Studio Werlemo
Øde hytte på fjellet

Fear in her eyes

KR. 699,- Signert og numrert

Frakt tilkommer. Skriv gjerne en personlig hilsen i meldingsfeltet.

%d bloggers like this: